Hjem   >   OpenText CCM – digitalisering av kundekommunikasjon

OpenText CCM – digitalisering av kundekommunikasjon

Ny OpenText logo 2017

 

 

Link er sertifisert og offisiell partner av en av verdens største leverandører av dokumenthåndtering og lagringsløsninger, kanadiske OpenText. Vi har siden 2002 levert løsninger innen området «Customer Communication Management» som blandt annet består av tidligere StreamServe nå Exstream16.
OT_Partner_Reseller_Gold_RGB

 

 

Link leverer alle tjenester innenfor OpenTexts Customer Communication Management (tidligere StreamServe nå Exstream16) sin produktportefølje, herunder dokumentutvikling, dokumentdistribusjon og integrasjon. Vi leverer prosjekter for mellomstore og store private og offentlige virksomheter innen området OpenText Content Management, altså dokumenthåndtering og elektronisk lagring. I tillegg leverer vi produkter som fungerer som 3.parts løsninger i forbindelse med dokumenthåndtering/lagring.

Produkter/løsninger:

OpenText Tjenester – CCM – Exstream16 – StreamServe

OT_Partner_Support_RGB

 

 

 

Link Nordic er eneste norske offisielle OpenText partner på CCM og den aktøren i Norge med suverent lengst erfaring innen leveranse av løsninger rundt OpenText StreamServe, flere av våre konsulenter og selgere har bakgrunn fra StreamServe Norge AS med mer enn 15 års fartstid på produktet.

Klikk for mer om våre tjenesteområder:

Konsulting OpenText CCM –
Exstream16 – StreamServe.
 Kurs OpenText CCM –
Exstream16 – StreamServe.
Support OpenText CCM –
Exstream16 – StreamServe.
Rådgivning OpenText CCM –
Exstream16 – StreamServe.

Vi har et bredt spekter av samarbeidspartnere innen programmering,, webutvikling, databaseadministrasjon og drift/infrastruktur og kjenner både de tekniske og organisasjonsmessige utfordringene ved innføring av løsninger for dokumenthåndtering og distribusjon. Vi er i stand til å håndtere alle typer OpenText StreamServe prosjekter, små som store innenfor alle bransjer og behov.

Link tilbyr hele spekteret av tjenester, våre konsulenter har erfaring fra prosjekter innen en rekke ulike områder som bank og finans, offentlig forvaltning, varehandel og produksjon, vi leverer forprosjekter/planlegging, utvikling, drift samt 1. og 2. linje support på StreamServe løsninger. Våre konsulenter er alltid sertifisert på den seneste versjon av StreamServe.

Link er også forhandler av produkter fra Lexit AS til logistikk/lager, etikett printere, håndholdte terminaler/signaturplater, RFID printere m.m.

Link er partner med Logiq AS innenfor EDI løsninger og fakturaproduksjon via printshops.

Link Nordic office locations:

skillestrek


Main office - admin and warehouse:

Gramveien 76, 1832 Askim
Phone: +47 69 88 98 99
Email: info@linknordic.com

Sales office:

Instituttveien 8, 2007 Kjeller
Phone:  +47 69 88 98 99
Email: info@linknordic.com
skillestrek

AreGrimsbo_smallContact:

Are Grimsbo
Sales Director Software
Mobile: +47 928 92 473