Hjem   >   Om Link Nordic AS

Om Link Nordic AS

Link Nordic – software:

OT_Partner_Reseller_Gold_RGB
Link er sertifisert og offisiell partner av en av verdens største leverandører av dokumenthåndtering og lagringsløsninger, kanadiske OpenText. Vi har siden 2002 levert løsninger innen området «Customer Communication Management» som blandt annet består av tidligere StreamServe nå Exstream16.

Link leverer alle tjenester innenfor OpenTexts Customer Communication Management (tidligere StreamServe nå Exstream16) sin produktportefølje, herunder dokumentutvikling, dokumentdistribusjon og integrasjon. Vi leverer i tillegg prosjekter for mellomstore og store private og offentlige virksomheter innen området OpenText Content Management, altså dokumenthåndtering og elektronisk lagring.

I tillegg leverer vi produkter som fungerer som 3.parts løsninger i forbindelse med dokumenthåndtering/lagring samt produkter til logistikk/lager, etikettprintere, håndholdte terminaler/signaturplater, RFID printere m.m.

Våre produktområder innen programvare:

________________________________________________________________________________________

Link Nordic – Electronics:

Link har levert elektronikk-komponenter, displayer og harness til det norske markedet siden 1994. Display og touchteknologi er et av våre absolutte satsningsområder, samt at vi er Norges største leverandør av Molex produktsuite. Vårt fokus har hele tiden vært det samme – å levere topp kvalitet på produkter, prosjekter og kundeoppfølging.

Teknologiutviklingen går raskt, og våre kunder kan stole på at vi er i stand til å levere i henhold til de krav som til enhver tid er gjeldende.

Link har høy produktkompetanse, spesielt innenfor display, touchsensorer, connector, harness og frekvensprodukter. Vi har lokalt lager i Norge, og kombinert med vårt store nettverk av leverandører og fleksible logistikk gjør dette oss til en attraktiv leverandør.

Våre produktområder innen elektronikk:

Våre kontorer

skillestrek


Link Nordic, hovedkontor

Gramveien 76, 1832 Askim
Tlf: +47 69 88 98 99
Fax: +47 69 88 97 99

StreamServe Norge AS
Bernhard Getz gate 3, 0165 Oslo
Tlf.: +47 22 90 74 40
Fax: +47 22 90 74 41

skillestrek

OyvindBakke_small
Kontaktperson:

Ved spørsmål,
ta kontakt med
Øyvind Bakke

Øyvind Bakke
Daglig leder
Mobil: 932 17 595