Hjem   >   Om Link Nordic AS   >   References

References

Link Nordic har i mange år vært Intentia, Lawsons, og nå Infors foretrukne partner i Norge innenfor området StreamServe for Movex/M3 (MOM), Link er nå Infor Silver Services Partner.

Infor_SilverServicesPartner_Logo_RGB

Om Infor:
Infor er et globalt IT selskap representert i over 200 land, med over 70.000 kunder og ca 12.700 ansatte.

Les mer om Infor her.

 

tess logoTESS AS – har inngått avtale med Link Nordic om leveranse av IT plattform for ehandel.
Løsningen skal besørge at TESS skal kunne samhandle med sine kunder og leverandører via en rekke elektroniske formater og portal.

TESS benytter allerede OpenText StreamServe som sin ”dokumentmotor” i forbindelse med sitt økonomisystem fra IBS. Løsningen som nå skal bygges innbefatter integrasjoner mellom økonomisystemet, OpenText StreamServe, OpenText elektronisk arkiv, samt Logiqs sentral for meldingsformidling.

Om TESS: Selskapet er en av Norges absolutt ledende aktører innen slanger og rør, sveisemateriell, rengjøringsmaskiner, personlige verneprodukter, verktøy, rekvisita etc. TESS ble grunnlagt i 1968 og har hatt en imponerende vekst. Selskapet har mer enn 800 ansatte og en omsetning på +2 milliarder.


logiq logo

Om Logiq: Logiq ble etablert i 1999 og er aktør innen digital interaksjon og informasjonslogistikk. Hovedkontor er i Halden, med avdelinger i Oslo og Stockholm.
Logiq og Link Nordic samarbeider tett i forbindelse med prosjekter av denne art, og har flere titalls kunder sammen.

«Dette er en viktig kontrakt for oss» sier Øyvind Bakke, daglig leder i Link, «Vi er stolte over å ha blitt valgt av TESS. Vårt produkt StreamServes kjerneområder er utvikling, distribusjon og arkivering av dokumenter. Vi har etterhvert en rekke kunder i Norge sammen med Logiq, og ser at kombinasjonen av StreamServe og Logiqs meldingssentral er en svært god match!”

_____________________________________________________________________________________

logo

I forbindelse med et stort prosjekt på implementasjon av sitt nye forsikringssystem; FlexSure™, har JBF valgt å anskaffe StreamServe som sin løsning for utvikling og distribusjon av forretningsdokumenter.
Løsningsbehovet fra JBF inneholder høye krav til funksjonalitet for dokumentutvikling og distribusjon, samt at det er behov for en løsning for brevutforming ved saksbehandlig i skadesaker.

 

 

OyvindBakke_small
Contact:

Øyvind Bakke
Managing Director
Mobile: +47 932 17 595