Hjem   >   OpenText Tjenester – CCM – Exstream16 – StreamServe

OpenText Tjenester – CCM – Exstream16 – StreamServe

Link Nordic har vært forhandler og implementatør av StreamServe siden 2002, flere av våre konsulenter og selgere har bakgrunn fra StreamServe Norge AS med mer enn 15 års fartstid på produktet. Vi er derfor den aktøren i Norge med suverent lengst erfaring innen leveranse av løsninger rundt OpenText StreamServe.

Vi har et bredt spekter av samarbeidspartnere innen programmering,, webutvikling, databaseadministrasjon og drift/infrastruktur.

Vi kjenner både de tekniske og organisasjonsmessige utfordringene ved innføring av løsninger for dokumenthåndtering og distribusjon, og er i stand til å håndtere alle typer StreamServe prosjekter, små som store innenfor alle bransjer og behov.

Link tilbyr hele spekteret av tjenester, våre konsulenter har erfaring fra prosjekter innen en rekke ulike områder som bank og finans, offentlig forvaltning, varehandel og produksjon, vi leverer forprosjekter/planlegging, utvikling, drift samt 1. og 2. linje support på StreamServe løsninger. Våre konsulenter er alltid sertifisert på den seneste versjon av StreamServe.

logo_small_h

 

 

PaavoMartinsen_smallContact:

Paavo Martinsen
Manager Professional Services
Mobile: +47 922 62 699