Hjem   >   OpenText Exstream og StreamServe – digitalisering av kundekommunikasjon

OpenText Exstream og StreamServe – digitalisering av kundekommunikasjon

Ny OpenText logo 2017

 

 

Link er sertifisert og offisiell partner av en av verdens største leverandører av dokumenthåndtering og lagringsløsninger, kanadiske OpenText. Vi har siden 2002 levert løsninger innen området «Customer Communication Management» som blandt annet består av tidligere StreamServe nå Exstream.
OT_Partner_Reseller_Gold_RGB

 

 

 

Link leverer alle tjenester innenfor OpenText Customer Communication Management – tidligere StreamServe nå Exstream – sin produktportefølje, klikk her for å lese mer.

Link Nordic er eneste norske offisielle OpenText partner på StreamServe CCM og den aktøren i Norge med suverent lengst erfaring innen leveranse av løsninger rundt OpenText StreamServe, flere av våre konsulenter og selgere har bakgrunn fra StreamServe Norge AS med mer enn 15 års fartstid på produktet. Vi har ekpertise innenfor seneste utgave som har fått navnet Exstream.

Vi har et bredt spekter av samarbeidspartnere innen programmering, webutvikling, databaseadministrasjon og drift/infrastruktur og kjenner både de tekniske og organisasjonsmessige utfordringene ved innføring av løsninger for dokumenthåndtering og distribusjon.

 

AreGrimsbo_smallContact:

Are Grimsbo
Sales Director Software
Mobile: +47 928 92 473