Har din organisasjon en strategi for håndtering av dokumenter og informasjon på en systematisk og strukturert måte? Det er fortsatt svært mange som lagrer dokumenter og informasjon «tilfeldig» til filmapper, e-post mapper, intranett, Dropbox o.l. Ofte er kanskje filnavnet som den best beskrivende gjenfinningsnøkkelen. Det er viktig få dette under kontroll, spesielt etter innføring av GDPR.

Med OpenText kan du:
Lagre informasjon og dokumenter fra alle dine forretningssystemer, enten i cloud eller on-prem.
Kategorisere virksomhetens dokumenter og informasjon automatisk.
Slutte å arkivere i filstrukturer eller i permer.
Gi rollebasert tilgang til informasjon til hvem som helst, hvor som helst og når som helst.

Link har lang erfaring med å levere løsninger for dokumenthåndtering og arkivering. Vi benytter produkter fra OpenText for å hjelpe deg med å organisere, administrere og distribuere elektroniske dokumenter i organisasjonen din.

OpenText dokumenthåndteringsløsninger har gode brukergrensesnitt og er enkle å bruke, løsningene er fleksible og i stand til å vokse funksjonalitetsmessig når behovet ditt endrer seg.  Systemene gir et sikkert, enkelt lagringssted der du organiserer og deler informasjon og dokumenter.

Link er offisiell og sertifisert OpenText partner.

Dokumenthåndtering – et strategisk viktig valg for enhver virksomhet.


Våre produkter innen dokumenthåndtering og arkivering.

OpenText Content Suite

Systemet gir deg kontroll over alle dokumenter og annen forretningsinformasjon på tvers av hele bedriften. Det er støtte for arkivering for Microsoft® SharePoint®, dokumenthåndtering for SAP® Solutions og Oracle® E-Business Suite, E-postbehandling og arkivering m.m.

Les Mer

OpenText eDOCS

OpenText ™ eDOCS er en kostnadseffektiv og svært fleksibel dokumenthåndteringsløsning for virksomheter i alle størrelser. eDOCS sikrer at alle dine forretningsdokumenter og annen informasjon kan lagres og tas hånd om, styres og sikres og gjøres søkbar og lett tilgjengelig for brukere.

Les Mer

OpenText Cloud løsninger

OpenText™ Core er et SaaS-basert cloud content management system. Lagre, administrer og samarbeid med digitalt innhold i skyen. Core integreres sømløst i viktige forretningsapplikasjoner, som SAP® S/4HANA Cloud, Salesforce®, Microsoft® 365 og Google Workspace

Les Mer