Link Nordic ble etablert i 1994 av Sverre Bakke og Johnny Antonsen. Distribusjon av produkter fra Molex og salg av halvledere var den gang hovedområdet. Link har etter hvert utvidet produktporteføljen med et bredt spekter av anerkjente produsenter innen en rekke produkt og løsningsområder. Vi har kunder over hele verden innen både utvikling (R&D) og masseproduksjon.

Link gir ekstraordinær verdi til våre kunder ved å tilby knowhow, riktig teknologi, riktig pris og varene levert til rett tid. Hos oss får du komponenter til både prototyper og til masseproduksjon.

Link Nordic er en teknologibedrift og våre kunder og samarbeidspartnere forventer at vi hele tiden ligger i forkant og er innovative innenfor våre produkt og kompetanseområder. For å dele vår kompetanse med andre har Link Nordic valgt å være aktive i flere teknologiklynger i Norge. Dette gir påfyll av kunnskap fra andre aktører og bidrar til å holde oss oppdatert på ny teknologi og trender i markedet.

Eksempler på klynger vi er aktive i er Electronic Coast som arbeider med arena- og nettverksbygging med mål om å styrke verdiskaping og innovasjon i elektronikk- og IKT-baserte bedrifter i Norge, Ocean Autonomy Cluster som er Norges ledende klynge innen autonomi til havs, samt SAMS Norway som er en klynge for bærekraftige autonome transportløsninger.

Ved å være medlem og en aktiv part i slike klynger bygger vi nettverk, får vi mye faglig påfyll og utvikler oss som forretningspartner for våre kunder og leverandører.

Display


Connectors


Sensors


Enclosures


Wireless


Other